Sabtu, 24 Mac 2012

Diari 1 ~~ Lagi 1 soalan drp junior Cik Arra nie . .

 Soalan adik junior nie mmg bagus . . Hah ? nak tahu soalan apa ? Ok , ni ha soalannya . .

Si dia tak penah nak tunjuk rasa sayang , cinta dan rindu pada kita . . Apa y patut kita buat ?

Jawapan Cik Arra : Setiap orang ada cara dia tersendiri untuk tunjukkan sayang , rindu dan cinta kan seseorg . . tak semua orang ada cara yang sama to show their love to others . .  n tak semua orang suka tunjuk yang dia tu tgh in love dgn someone atau sayang seseorg . . sebab bagi dia , cinta tu tak perlu lahir dari kata2 atau ungkapan manis dan berbunga-bunga . . cukup dia mencintai dalam diam atau melalui perbuatan yang kadang2 kita tak perasan . . ya , kadang2 mmg kita tak perasan y seseorg tu tgh tunjukkan bahawa dia sayang kita, tapi kita tak penah tahu dan hanya akan tahu bila dia dah tiada dalam hidup kita . . macam tu la manusia kan . . kehilangan seseorg hanya akan dirasai apabila kita kehilangannya  . . 

dan apa yang harus kita lakukan ? ?

bagi Cik Arra , kalau rasa penantian tu berbaloi , u can go on with that feelings . . but , if u can't , u can move on dear !! jangan biarkan hati kita disakiti lagi . . Cik Arra tak suka org y main2kan perasaan nie . . n kalau kita nak jugak luahkan perasaan y terbuku kat hati ni , face to face dgn dia . . luahkan perasaan sebenar kita kat dia . . but kalau di tolak , jgn tunjukkan y kita ni lemah . . Yeaahhh !! jangan sesekali lemah especially depan kaum Adam . . 

take note ok gurls . . :)

pandangan drp Cik Arra y kuat merapu . . :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan